• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon

KESAN SEAWAL 3 HARI..!!!

TERBONGKAR...! PECAHKAN PIGMEN JERAGAT DAN TOMPOK HITAM DI MUKA SERTA HILANGKAN KEDUTAN & CERAHKAN KULIT hanya dengan set ini

DENGAN HANYA GUNA SKINCARE  INI..

Guna je kt muka setiap hari, Terus nampak perbezaan seawal 7 hari. Tak percaya? 

adakah anda mengalami masalah ini...??? 

kedutan mata.jpg
biar usia meningkat...

TAPI, JANGAN BIARKAN KEDUTAN MAKIN BERTAMBAH...

Adakah anda berada dalam situasi ini ?

+ Stress! sebab setiap kali keluar nak kena cover kulit kusam serta parut jeragat dengan mekap yang tebal

+ Putus asa & fobia! nak ikhtiar dengan produk sebab dah guna bermacam produk tapi tak berhasil

+ Geram! sebab kulit kusam serta parut jeragat tak hilang lepas guna macam2 produk 

+ Sakit hati! kulit kusam serta berjeragat membuatkan anda kurang keyakinan diri.
Kedutan
Jeragat
Kulit Kering
Pipi Jatuh
Nampak Tua
Jerawat
Parut Lama
struktur jeragat.webp
antara masalah utama wanita..
JERAGAT & MUKA JATUH

zero kedutan

"auto glowing"

"jangan risau, dengan eshe skincare, kulit anda akan menjadi lebih muda dan cantik"

APA ITU ESHE SKINCARE

DENGAN HANYA 3 ITEM SAHAJA UNTUK MENDAPATKAN KULIT YANG LEBIH MUDA DAN GLOWING..!!!
set%2520skincare_edited_edited.jpg

CUCI MUKA dengan ESHE KOJIC ACID LOTION CLEANSER

💧Fakta 1 : Kulit lebih fresh dan nampak clear 
 

TONER/ESSENCE dengan ESHE ARBUTIN TONER ESSENCE
💧Fakta 2 : Kulit lebih anjal dan nampak cerah 

 

TREATMENT dengan ESHE PREMIUM WHITENING WATER CREAM.
💧Fakta 3 : Kulit lebih muda, kedutan hilang, pipi naik dan nampak glowing 

• KESAN •
Kulit lebih shining, pipi naik, pore mengecil, permukaan kulit tambah jernih, garis2 halus hilang - so bila pakai hari2 texture kulit akan tambah cekang semakin cerah berseri, tak kusam, nampak lebih muda dan natural beauty

FOKUS UTAMA KAMI..,

mencantikkan struktur kulit serta meremajakannya, menjadi lebih awet muda dan menghilangkan garis kedutan, muka jatuh serta tanda penuaan lain


💖 Menghilangkan kedutan
💖 Membuang kotoran & sel kulit mati
💖 Mengimbangi pH kulit
💖 Memudarkan cela / parut / kesan sunburn
💖 Mengecutkan jerawat
💖 Memecahkan pigment jeragat / bintik hitam
💖 Menjernihkan permukaan kulit
💖 Membekal vitamin
💖 Merawat muka tua / jatuh
💖 Sesuai utk semua jenis kulit
💖 Kulit nampak lebih muda
💖 Sebagai skincare ringkas sesuai siang dan malam

BEBAS PEWANGI
100% bebas kimia berbahaya

TIDAK MENGHAKIS KULIT..!!!

KEBAIKAN ESHE SKINCARE

TESTIMONI 9.jpg

STEP 1

KEBAIKAN CLEANSER

* Jerawat Kecut Parut Hilang
* Kulit Lebih Cerah dan Glow
* Balancekan Minyak
* Buang Lapisan Kulit Mati
* Seimbangkan pH
* Hilangkan Lubang2 di muka
* Ratakan Permukaan Kulit
* Pecahkan Pigmen Jeragat
* Jernihkan Kulit
* Kecilkan Lubang Pori
* Lembapkan Kulit

Kandungan Bahan Utama :


Rose Water Extract, Aloe Vera Extract, Hyaluraunic Acid, Salicylic Acid, Kojic Acid, Squalene Oil

kojic acid lotion cleanser

MULAKAN RUTIN SKINCARE ANDA DENGAN ESHE KOJIC ACID LOTION CLEANSER 

Dapatkan kulit bebas cela dan nampak lebih cerah bermaya..!! Tiada lagi kulit kusam - pantas berkesan, ianya lembut terhadap kulit tp bertindak kuat dlm mengatasi masalah kulit..

Say Goodbye To A Dark Skin.

CLEANSER.jpg

STEP 2

KEBAIKAN toner

* Mengecilkan liang pori

* Kulit putih dan cerah sekata
* Meredakan radang/redness/iritasi kulit (best for sensitive skin)
* Menstabilkan pH kulit
* Menguatkan skin barrier (skin tak mudah breakout)
* Membekalkan kelembapan kulit (deep hydration)
* Mengecutkan jerawat
* Memudarkan parut dn darkspot
* Memecahkan pigment jeragat

Kandungan Bahan Utama :

Arbutin Extract, Aloe Vera Extract, Pomegranate Extract, Sakura Extarct, Cucumber Extract, Glycerin, Hyaluraunic Acid, Salicylic Acid, Kojic Acid, Papermint Oil

arbutin toner essence

TERUSKAN RUTIN SKINCARE ANDA DENGAN ESHE ARBUTIN TONER ESSENCE 
 

Ia bukan sekadar toner biasa, ianya adalah seperti VITAMIN ESSENCE utk kulit yang lebih cerah dan jernih..!! 

For A Clear Bright Skin.

ARBUTIN.jpg

STEP 3

KEBAIKAN CREAM

sebagai based cream, primer, moisturiser, beauty treatmnt, sleeping mask


✅ segera menghilangkan kedutan di muka serta merta
✅ dengan kandungan vitamin c yg tinggi - mencerahkan kulit seawal sekali pemakaian shj
✅ mengecilkan pori serta merta
✅ kulit glowing serta merta
✅ bebas kimia berbahaya
✅ cepat meresap, tidak berminyak
✅ tona kulit lebih cerah dan sekata
✅ sesuai utk semua jenis kulit
✅ texture produk - liquid pekat dan tidak melekit
✅ memudarkan parut dan menipiskan layer jeragat dengan rutin yg tetap

Kandungan Bahan Utama :

✅ Niacinamide
✅ Hyaluronic Acid
✅ Ascorbic Acid
✅ Pomegranate Extract
✅ Rose Hip Oil
✅ Apple Stem Cell
✅ Arbutin
✅ Tocopherol (Vitamin E).

premium whitening water cream

AKHIRI RUTIN SKINCARE ANDA DENGAN ESHE ARBUTIN TONER ESSENCE 
 

Wajah NAMPAK LIMA TAHUN LEBIH MUDA DENGAN ESHE - WATER CREAM - ZERO KEDUTAN & AUTO GLOWING

For A Younger Clear & Bright Skin.

eshe 120.jpg

Cara Guna Eshe Skincare

tak percaya..???

sila lihat sendiri testimoni pengguna eshe

3.jpg

TESTIMONI PENGGUNA

Kami dah bantu ribuan orang yang mengalami masalah muka nampak tua, kulit kusam, berparut dan berjeragat. Kami gabungkan ramuan yang sangat berkesan bagi masalah tersebut. Dan telah digunakan secara meluas di seluruh negara.

17861409577977880.jpg

TESTIMONI 1

Puan Farida

60 tahun

Jun 2020

Kedut di dahi hampir pudar dengan hanya 3 hari penggunaan Eshe, kulit muka nampak lebih cerah dan tegang...

17934870736447055.jpg

TESTIMONI 2

En Azhar

40 tahun

Jun 2020

Selepas 7 hari, kulit rasa lebih licin, pori mengecil dan kedutan berkurangan, yg penting tompok hitam berlekuk  tu dah hilang..

17921890693419416.jpg

TESTIMONI 3

Puan Norasma

45 tahun

Julai 2020

Selepas 5 hari, tompok jeragat pudar, pori kecil dan kulit semakin cerah serta nampak lebih muda dari sebelum pakai Eshe

betul ke eshe skincare ni selamat..???

SILA RUJUK PENDAFTARAN PRODUK ESHE DI WEBSITE KKM
Picture1.png
Picture3.png
Picture4.png

100% bebas bahan berbahaya,

di jamin selamat..!

jom beli sekarang dan dapatkan hadiah percuma bernilai rm40

IKA.jpg
MODEL%20ESHE%201_edited.jpg

SILA KLIK 

Disclaimer : Result Biasa Tak Sama, Bergantung Pada Individu Tersebut